EXPOZIȚIA-CONCURS DIPLOME ABSOLVENȚI este unul din evenimentele care se desfășoară în cadrul Bienalei de Arhitectură Transilvania, în parteneriat cu Facultatea de Arhitectura si Urbanism Cluj-Napoca și Facultatea de Constructii Oradea.

Aceasta este deschisă tuturor absolvenților facultăților partenere și membrilor filialelor partenere (Ordinul Arhitecților din România Filiala Transilvania, @OAR- Filiala Alba, Ordinul Arhitecţilor din România- Filiala Teritorială Bihor, Ordinul Arhitecţilor din România Filiala Nord-Vest, Ordinul Arhitecților din România Filiala Satu Mare), care au susținut diploma în 2018 și 2019.

Scopul expoziţiei- concurs este de a reflecta cât mai corect activitatea tinerei generații de arhitecți, oferindu-le vizibilitate atat in fata specialistilor din domeniu, cât și în fața publicului larg. În cadrul acestui eveniment, absolvenții își vor putea susține lucrările în fața juriului și a publicului, avand astfel un dialog și prim contact cu posibil clienți, angajatori, colaboratori. Nominalizările și premiile sunt acordate de către un juriu format din arhitecți membri OAR și profesori din cadrul facultăților partenere.

Tinerii arhitecți vor avea ocazia să se prezinte publicului în două rânduri, în cadrul:

  1. Vernisajului lucrărilor lor de Diplomă, sub forma unei expoziții - va avea loc marți, 12 noiembrie, ora 19.00
  2. Susținerii publice a Diplomelor- va avea loc duminică, 17 noiembrie, începând cu ora 10.30

Link eveniment Facebook

© 2019 Batra